Stemwinst_online
Ja, ik heb interesse!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Binnenkort kun jij zelfstandig aan de slag met jouw stem

 

Momenteel werk ik nog op individuele basis met klanten volgens mijn StemW.I.N.S.T. methode, maar in het voorjaar van 2022 gaat de Online Training StemW.I.N.S.T. van start.

Met de modules in deze online training werk jij aan jouw stem en spraak, zodat jij soepeler, makkelijker, ontspannen én energieker jouw stem kunt laten horen in je bedrijf. Die stem resulteert in meer volgers, fans, klanten én klantbehoud. Dus: meer WINST!

Hoe voelt dat idee voor jou? Word je er al enthousiast en blij van? Dan kun je je voorstellen dat het werken aan je stem ook resulteert in persoonlijke winst: ontspanning, zorgeloos spreken en meer zelfvertrouwen.

In dit drie maanden programma ga jij zelfstandig aan de slag en bied ik je tevens de kans om in 10 online bijeenkomsten jouw vragen aan mij te stellen met betrekking tot spreken.

Dat klinkt toch als muziek in je oren!?

Heb jij al interesse in deze online training?

Wil jij meer weten over de modules?

Wil jij als deelnemer van het eerste uur deelnemen voor een prijs, die jou meer dan  75% korting biedt?

Schrijf je dan vrijblijvend in op de wachtlijst, zodat ik jou op de hoogte kan houden.

Ja, ik heb interesse!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik wilde graag mijn accent verminderen. Ik ging er open in, omdat ik dacht te oud te zijn om mijn accent te veranderen. De begeleiding van Monique was fantastisch! Ze was heel rustig, had alle geduld met me en ik merkte echt haar betrokkenheid. Het oefenen ging vanzelf: ik had ook echt lol tijdens het oefenen van de aandachtspunten in mijn dagelijkse gesprekken. Nu ik met minder accent praat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou het 1:1 traject zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat Monique heel toegankelijk is en veel verstand van zaken heeft.

Sylvia Bouwer

Businesscoach, sylviabouwer.nl

Monique is to the point en praktisch. Zij begrijpt ondernemers en dat merk je vanaf de eerste dag. Daarbij heeft zij mijn verwachtingen overtroffen met haar service op maat. De 24/7 beschikbaarheid van inspirerende ingesproken oefeningen vergemakkelijkt de groei in mijn stem. Ik ervaar nu meer rust in mijn stem tijdens de trainingen die ik geef. Ik ga vrijer om met mijn stem en dat heeft mijn drempel verlaagt qua profileren en voor het delen van kennis via video’s of e-learning.
Zichtbaarheid is key voor ondernemers en stemkracht vergroot daarbij de aantrekkingskracht en waarde-uitstraling.

John Groot

Sr. coach, directeur, EmpowerYou

Pin It on Pinterest