Stemwinst_online
Ja, ik heb interesse!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Zelfstandig aan de slag met jouw stem, in jouw tempo.

 

Momenteel werk ik uitsluitend op individuele basis met klanten volgens mijn StemW.I.N.S.T. methode. Uit deze klant-trajecten blijkt dat een universele basis aan stem- en spraakoefeningen essentieel is voor het behalen van het doel: een stem, waar je altijd van op aan kunt.

Een stem, die je vol zelfvertrouwen kunnen inzetten. Of je jouw stem inzet voor een podcast, acteren, presenteren, klantcontact, trainingen, webinars of voor dagelijks thuisgebruik.

De zelfstandig uit te voeren online basistraining StemW.I.N.S.T. is nog in ontwikkeling. Deze training heeft tot doel dat jij zelfstandig thuis kunt werken aan jouw stem en spraak, zodat jij soepeler, makkelijker, ontspannen én energieker jouw stem kunt laten horen. Die stem resulteert in meer volgers, fans, klanten én klantbehoud. Dus: meer WINST!

Hoe voelt dat idee voor jou? Word je er al enthousiast en blij van? Dan kun je je voorstellen dat het werken aan je stem ook resulteert in persoonlijke winst: ontspanning, zorgeloos spreken en meer zelfvertrouwen.

Dat klinkt toch als muziek in je oren!?

Heb jij al interesse in deze online training?

Wil jij meer weten over de modules?

Wil jij als deelnemer van het eerste uur deelnemen voor een prijs, die jou een enorme korting biedt?

Schrijf je dan vrijblijvend in op de wachtlijst, zodat ik je op de hoogte kan houden.

Ja, ik heb interesse!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik wilde graag mijn accent verminderen. Ik ging er open in, omdat ik dacht te oud te zijn om mijn accent te veranderen. De begeleiding van Monique was fantastisch! Ze was heel rustig, had alle geduld met me en ik merkte echt haar betrokkenheid. Het oefenen ging vanzelf: ik had ook echt lol tijdens het oefenen van de aandachtspunten in mijn dagelijkse gesprekken. Nu ik met minder accent praat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik zou het 1:1 traject zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat Monique heel toegankelijk is en veel verstand van zaken heeft.

Sylvia Bouwer

Businesscoach, sylviabouwer.nl

Monique is to the point en praktisch. Zij begrijpt ondernemers en dat merk je vanaf de eerste dag. Daarbij heeft zij mijn verwachtingen overtroffen met haar service op maat. De 24/7 beschikbaarheid van inspirerende ingesproken oefeningen vergemakkelijkt de groei in mijn stem. Ik ervaar nu meer rust in mijn stem tijdens de trainingen die ik geef. Ik ga vrijer om met mijn stem en dat heeft mijn drempel verlaagt qua profileren en voor het delen van kennis via video’s of e-learning.
Zichtbaarheid is key voor ondernemers en stemkracht vergroot daarbij de aantrekkingskracht en waarde-uitstraling.

John Groot

Sr. coach, directeur, EmpowerYou

Pin It on Pinterest