Monique

Diversiteit

Leren én mijn kennis delen zit zo in mij verweven, dat ik zelfs als klein kind al met buurkinderen ‘schooltje’ speelde, waarbij ik de juf was. Bij de diploma-uitreiking van het vwo zei een docent gekscherend over mij ‘dat ik ongetwijfeld nog langer op school zou zijn gebleven, als er nog een volgend niveau was geweest.’ En hij had gelijk. Ik genoot van de diversiteit aan schoolvakken. De opleiding Logopedie/Akoepedie bood mij ook die afwisseling met de hoofdvakken Stem, Spraak, Taal en Gehoor.
Diversiteit werd de rode draad in mijn leven; van het werken als logopedist met zeer moeilijk lerende kinderen tot het werken als logopedist/stemcoach in mijn eigen praktijk. En nu als stemexpert voor jou, als ondernemer. Mijzelf blijven ontwikkelen en jou kunnen helpen met mijn expertise, brengt het beste in mij naar boven.

 

 

Een leven lang leren

 

“Een leven lang leren’ is nog zo’n rode draad in mijn leven. Ik neem het leven zoals het komt. Ik zie mogelijkheden en pak daarbij de kansen die voor het oprapen liggen. Na een coachopleiding werd ik kwaliteitskringbegeleider van vrijgevestigde logopedisten in mijn regio. Door dit werk ontdekte ik dat ik graag werkte met volwassenen, gelijkgestemden, bij voorkeur met goed gemotiveerde mensen. Mijn ergernis kwam te liggen bij cliënten die niet hun kansen benutten en niet gemotiveerd waren om thuis te oefenen. Ik zei mijn praktijk vaarwel en help nu de gemotiveerde de ondernemer die goed verstaanbaar van zich wil laten horen en impact wil maken met de stem.

Ben jij de zelfbewuste ondernemer, die het beste uit zichzelf in de bedrijfsvoering wil stoppen?

Wil jij vol zelfvertrouwen zorgeloos jouw stem (en spraak) in kunnen zetten voor je bedrijf?

Dan ben jij degene, die ik het liefst help.

 

10 TIPS VOOR EEN GEZONDE STEM

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Zelf doen

 

Sinds 2003 begeef ik mij in de wereld van online leren. Hierin leerde ik dat ik ondernemers veel te bieden heb. Als logopedist, krijg ik regelmatig vragen met betrekking tot stemklachten. Enkel adviseren, geeft mij geen voldoening. Zelf vind ik gezond leven zeer belangrijk en in het verlengde daarvan wil ik anderen graag helpen met het bereiken van gezond en duurzaam stemgebruik.

Zelf de website inrichten, zelf alles willen doen… dat kost tijd, maar geeft me de diversiteit waar ik van houd. Mijn winst is dat ik door te ondernemen ‘een leven lang kan blijven leren’. Jouw winst is dat ik niet alleen zelf graag leer maar ook weet hoe ik jou kan leren stap-voor-stap jouw stem te trainen, zodat je op elk moment, vol vertrouwen jouw stem kunt inzetten voor je bedrijf. Ook kan ik jou helpen dit optimaal te implementeren in je dagelijks leven zonder dat het een belasting is. Maar…. je moet dan wel jouw kansen pakken en gemotiveerd aan de slag gaan. Doe je mee?

Ik bied individuele trainingen op maat en zelfstandige online trainingen. Ieder kwartaal bied ik de mogelijkheid voor een live workshop met maximaal 20 personen. Dat zijn actieve dagen, want spreken doe je met je hele lijf. Geïnteresseerd? Dan zal ik jou hierover als eerste informeren, wanneer je bij mij bent aangemeld voor bijvoorbeeld een gratis product. Liever direct mailen? Vermeld dan jouw voornaam en best werkende e-mailadres in een bericht aan info@moniquehelffrich.nl 

Wees het heldere boeiende geluid van jouw bedrijf. Laat van je horen!

 

Monique

#laatvanjehoren

Pin It on Pinterest